Servicii

Daca aveti calatorii de afaceri sau doar turistice, cea mai buna solutie este sa apelati la o firma de transport persoane.

Trans 28 Unit va poate asigura, in cele mai bune conditii de siguranta si confort, transportul catre orice destinatie, cu toate avantajele oferite de acest sistem, cu opriri programate sau neprogramate pe trase.

Asiguram transporturi ocazionale de persoane pentru diferite evenimente speciale, curse speciale, calatorii de afaceri si de agrement, servicii de protocol, transport pentru delegatii, transportul persoanelor catre un punct stabilit, transportul catre si de la intalniri de afaceri, tururi de oras, tururi de tara, conferinte, tabere scolare, baluri, diverse ceremonii, excursii, etc.

Firma noastra dispune de mijloace auto moderne - microbuze, autoturisme, autocare - adaptabile celor mai diverse cerinte si structuri logistice de transport, precum si o echipa de conducatori auto profesionisti cu vasta experienta in transportul de persoane, atat intern cat si extern.

Mijloacele de transport sunt dotate la standarde europene, cu aer conditionat, īncalzire si sonorizare. De asemenea, toate serviciile de transport practicate, sunt īnsotite de asigurare, atāt pentru calatori, cāt si pentru bagajele acestora.